Wat is Access Bars?

Wanneer heb je echt de rust en positiviteit in jezelf gevoeld? Heb je echt het gevoel gehad dat jij in je kracht staat? Veel mensen zijn zichzelf kwijtgeraakt in de waan van alle dag.

Door Access Bars behandelingen komt het zelfvertrouwen weer terug en sta je weer in je kracht en weet je weer wie jij echt bent.

Waar komt Access Bars vandaan?

Access Bars is een behandeling die ontwikkeld is in Amerika door Gary M. Douglas en dr. Dain Heer. Door de jaren heen zijn er ook in Nederland veel ervaren Access Bars Practioners bijgekomen. Ik werk al een aantal jaar als Practioner en blijf mezelf ontwikkelen op dit gebied. Deze behandelingen hebben al vele mensen geholpen weer terug bij zichzelf te komen en te leren los te laten wat al die tijd zo vast zat. Alles wat pijn deed, alles wat je niet los kon laten.

Door de drukpunten aan te raken, wordt er als het ware een reset knop geactiveerd in je energieveld, meridianen en energiebanen, waardoor er ineens ruimte komt voor plezier, rust en jezelf te voelen en te zijn.

Acces bars zorgt voor:

 • Rust in je hoofd
 • Betere nachtrust
 • Denken in oplossingen i.p.v. problemen
 • Betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • Betere concentratie
 • Innerlijke rust
 • Andere kijk op het leven
 • Op een positieve manier met het leven omgaan
 • Het loslaten van oude patronen
 • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen

Hoe is een Access Bars behandeling opgebouwd?

Als gast in mijn praktijk ontvang ik je met een kopje koffie of thee. Tijdens dit relaxmoment leg ik uit wat ik doe tijdens de behandeling en gaan daarna aan de slag.

De behandeling bestaat uit diverse drukpunten op het hoofd (en 1 op de handen en 1 op de voeten), opgebouwd in 10 clusters. Bij elke cluster worden er diverse drukpunten tegelijk, en heel subtiel, aangeraakt. Tijdens deze behandeling ervaren de meeste mensen een intense rust en voelen zich diep ontspannen. Na deze clusters voelt de acces bars behandeling als een uitgerust uur. Echter, dan gaat het pas werken..

Welke bijwerkingen kan je verwachten na een Access Bars behandeling?

In het ergste geval een lui gevoel en even verwarrend en meteen na de behandeling een paar minuten duizelig bij het omhoogkomen. De dagen daarna zijn de bijwerkingen alleen maar mooier en leuker! De wereld ziet er mooier uit, je voelt je lichter en opgeluchter, je hebt meer energie, het leven ‘loopt’ makkelijker en je bent beter in balans. Je ervaart meer innerlijke rust!  Prachtige bijwerkingen dus!

De Access Bars drukpunten:

Iedere Bars-sessie kan jaren aan beperkingen, vastzittende emoties, pijnen en intense vragen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Hoeveel Access Bars behandelingen heb je nodig?

Dit is afhankelijk van jouw rugzakje die je meesleept in je leven. Ik adviseer om in ieder geval te starten met twee sessies binnen twee weken. Daarna is het noodzaak te luisteren naar je eigen lichaam en het seintje te herkennen wanneer je het weer nodig hebt. Bij elke behandeling ga je weer dieper je eigen identiteit in. Start gewoon eens en laat je leiden door je gevoel, je ziel en je kracht!

Fysische vasculaire therapie

De micro circulatie is cruciaal voor de bloedsomloop bij de mens en speelt zich af in het zeer wij vertakte netwerk van de fijnste bloedvaten. Een beperkte micro circulatie kan vele gevolgen hebben, zoals stemmings-stoornissen en het kan ook tal van ziektes veroorzaken of verergeren.

BEMER stimuleert een beperkte vasomotie (pompbeweging van de bloedvaten) en bewerkstelligt daarmee een verbetering van de micro circulatie. Deze therapie wordt in veel geneeskundige praktijken en klinieken ingezet.

Maar, het grootste voordeel biedt de therapie op de lange termijn bij thuis gebruik. Bij slechts 2 maal 8 minuten per dag gebruik, is resultaat al voelbaar en zichtbaar.

BEMER vormt daarnaast een waardevolle ondersteuning voor zowel amateur- als professionele sporters. Door de juiste wijze van doorbloeding van de fijnste bloedvaten kunnen warming-up en cooling-down korter zijn, herstelt het lichaam sneller en is de training uiteindelijk effectiever. Bovendien kunnen microverwondingen in het ideale geval meteen gerepareerd worden en kan vervolgletsel in een vroegtijdig stadium voorkomen worden.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Talrijke dubbelblinde studies hebben aangetoond dat BEMER-producten werken. Ons wetenschappelijk onderzoek heeft pionierswerk verricht op het gebied van wondgenezing, het behalen van betere prestaties en het algehele herstel van het lichaam. Bovendien zijn daarbij waardevolle en tot dan toe onbekende inzichten over lokale en bovengelegen processen in het menselijk organisme aan het licht gekomen en gepubliceerd. BEMER-producten zijn officieel door de EU goedgekeurde medische producten.

FYSISCHE VASCULAIRE THERAPIE VAN BEMER

Op basis van jarenlange ervaring deed BEMER baanbrekende bevindingen met betrekking tot het bioritme van lokale en bovengelegen processen van microcirculatie. Een multidimensionaal signaal vormt de kern van de fysische vasculaire therapie BEMER. De pulsen stimuleren de beperkte of gestoorde microcirculatie op effectieve wijze. Dit proces ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan aanvullend toegepast worden voor:

 • betere voorziening van organen en weefsel
 • ondersteuning van de genezing van wonden en sportblessures
 • ondersteuning van het immuunsysteem
 • hogere lichamelijke en geestelijke prestaties
 • kortere hersteltijden na het sporten

De kosten en duur van de Acces bars behandeling

De kosten en duur van de Acces bars behandeling:

Mini bars € 20,- voor de duur van ca. 30 minuten.
Facial bars € 87,50 voor de duur van ca. 90 minuten.
Acess bars € 87,50 voor de duur van ca. 90 minuten.
Body process € 87,50 voor de duur van ca. 90 minuten.
Alle behandelingen zijn inclusief Bemer therapie.

Fysische vasculaire therapie

De Fysische vasculaire (Bemer) therapie is kosteloos.