Access Bars behandeling

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wat is een Access Bars behandeling?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten !

Access Bars is een behandeling die ontwikkeld is in Amerika en heeft al vele mensen geholpen weer terug in zichzelf te komen. Los te laten wat al die tijd zo vast zat op je ziel en in je denken. Alles wat zo pijn deed, alles wat je niet los kon laten.

Door de drukpunten aan te raken, wordt er als het ware een reset knop geactiveerd in je energieveld, meridianen en energiebanen, waardoor er ineens ruimte komt voor plezier, rust en jezelf te voelen en te zijn.

Acces bars zorgt voor:

Rust in je hoofd

Betere nachtrust

Denken in oplossingen i.p.v. problemen

Betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)

Betere concentratie

Innerlijke rust

Andere kijk op het leven

Op een positieve manier met het leven omgaan

Het loslaten van oude patronen

Creëren van mogelijkheden en uitdagingen

Hoe is een Access Bars behandeling opgebouwd?

Allereerst wordt je ontvangen met een kopje koffie of thee. Er wordt dan uitgelegd wat Access Bars is en gaan daarna aan de slag. De behandeling bestaat uit diverse drukpunten op het hoofd (en 1 op de handen en 1 op de voeten), opgebouwd in 10 clusters. Bij elke cluster worden er diverse drukpunten tegelijk aangeraakt. Heel subtiel. Tijdens deze behandeling ervaren de meeste mensen een intense rust en voelen zich diep ontspannen. Na deze clusters voelt de acces bars behandeling als een uitgerust uur. Echter dan gaat de rest pas in werking..

Welke bijwerkingen kan je verwachten na een Access Bars behandeling?

In het ergste geval een lui gevoel en even verwarrend. Meteen na de Access Bars behandeling een paar minuten duizelig bij het omhoogkomen. De dagen daarna zijn de bijwerkingen alleen maar mooier en leuker! De wereld ziet er mooier uit, je ervaart steeds minder problemen, voelt je lichter, opgeluchter, denkt meer aan de liefde voor jezelf. Lang zittende emoties verdwijnen als sneeuw voor de zon, Ze zijn er gewoon niet meer! Je bent minder van slag, ziele pijn verdwijnt, je maakt je minder druk, denkt meer in oplossingen, je voelt je warmer, gekoesterd en laat oordelen van jezelf los. Het kan ook gebeuren dat je energieker bent, minder slaap nodig hebt, minder lichamelijke pijnen ervaart. Prachtige bijwerkingen dus!

De Access Bars drukpunten:

Iedere Bars-sessie kan jaren aan beperkingen, vastzittende emoties, pijnen en intense vragen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Hoeveel Access Bars behandelingen heb je nodig?

Dit is een vraag waar jij alleen antwoord op kunt geven. Het is afhankelijk van jouw opgekropte pijn, leed, emoties en opstapeling van problemen uit diverse levens die je meegenomen hebt. In elke geval is aan te raden om te starten met twee sessies binnen twee weken. Daarna is het luisteren naar je eigen lichaam wanneer je het weer nodig hebt. Bij elke behandeling ga je weer dieper op de lagen in en dieper op je eigen entiniteit in. Start gewoon eens en laat je leiden door je gevoel, je ziel en je kracht!

Fysische vasculaire therapie

BEMER is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelf genezend en herstellend vermogen van uw lichaam. De bloedsomloop voorziet het lichaam namelijk van voedingsstoffen en zuurstof. 74% van de bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). Daar voorzien bloedcellen weefsel en organen van voedingsstoffen en zuurstof en voeren ze tegelijkertijd afvalstoffen af. De lichaamscellen zijn voor het uitvoeren van hun verschillende levensbelangrijke taken volledig aangewezen op dit aan- en afvoerproces. Het hart zorgt ervoor dat de bloedcellen door de bloedsomloop bewegen. Maar de bloedlichaampjes moeten een gebied van meer dan 120.000 kilometer voorzien van voedingsstoffen en bovendien schoonhouden. Het hart kan dit niet alleen en heeft hulp nodig: de kleine bloedvaten bewegen de bloedcellen voort door zelf een pompbeweging te maken (vasomotie) en ondersteunen zodoende de functie van het hart. Bovendien reguleren ze door hun beweging de bloedstroom zodanig, dat gebieden met een hogere behoefte aan energie een betere doorbloeding kennen dan gebieden die tijdelijk met wat minder toekunnen. Voorbeeld: tijdens sportieve activiteiten hebben spieren veel behoefte aan energie terwijl de hersenen tijdelijk met wat minder toe kunnen. Tijdens het leren is het precies omgekeerd. Met behulp van de pompbeweging van de kleinere bloedvaten kunnen de bloedcellen hun werk doen, met name daar waar het op dat moment het meeste nodig is. Het resultaat mag gezien worden. Het afweersysteem wordt sterker, de lichamelijke en geestelijke prestaties nemen toe, ziekten worden beter bestreden en medicijnen komen sneller aan op de plek waar ze hun werk kunnen doen.

Door veel stress, te weinig slaap, een eenzijdig dieet, ongezonde leefgewoontes, ziekten en het natuurlijke verouderingsproces worden de pompende bewegingen van de fijne bloedvaten steeds langzamer. Dit scenario geldt voor de meeste mensen. Hierdoor zijn bloedcellen te lang onderweg en kunnen ze hun taken niet meer naar behoren uitvoeren. Wanneer weefsel en organen te weinig voedingsstoffen en zuurstof krijgen gaan de lichamelijke en geestelijke functies op den duur achteruit met pijn, stemmingswisselingen en ziekten tot gevolg.

De fysische vasculaire therapie van BEMER kan dit proces binnen de natuurlijke grenzen tegengaan. Met behulp van elektromagnetische pulsen wordt de pompende beweging van de fijne bloedvaten gestimuleerd en wordt de bloedstroom in het betreffende gebied weer op een normaal niveau teruggebracht. De lichaamscellen hebben weer de beschikking over voedingsstoffen en zijn in staat hun taken uit te voeren. Bijvoorbeeld ziekten en pijn bestrijden, wonden dichten, energie ter beschikking stellen voor lichamelijke en geestelijke prestaties of het algemene welzijn herstellen.

BEMER vormt daarnaast een waardevolle ondersteuning voor zowel amateur- als professionele sporters. Door de juiste wijze van doorbloeding van de fijnste bloedvaten kunnen warming-up en cooling-down korter zijn, herstelt het lichaam sneller en is de training uiteindelijk effectiever. Bovendien kunnen microverwondingen in het ideale geval meteen gerepareerd worden en kan vervolgletsel in een vroegtijdig stadium voorkomen worden.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Talrijke dubbelblinde studies hebben aangetoond dat BEMER-producten werken. Ons wetenschappelijk onderzoek heeft pionierswerk verricht op het gebied van wondgenezing, het behalen van betere prestaties en het algehele herstel van het lichaam. Bovendien zijn daarbij waardevolle en tot dan toe onbekende inzichten over lokale en bovengelegen processen in het menselijk organisme aan het licht gekomen en gepubliceerd. BEMER-producten zijn officieel door de EU goedgekeurde medische producten.

FYSISCHE VASCULAIRE THERAPIE VAN BEMER

Op basis van jarenlange ervaring deed BEMER baanbrekende bevindingen met betrekking tot het bioritme van lokale en bovengelegen processen van microcirculatie. Een multidimensionaal signaal vormt de kern van de fysische vasculaire therapie BEMER. De pulsen stimuleren de beperkte of gestoorde microcirculatie op effectieve wijze. Dit proces ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan aanvullend toegepast worden voor:

  • betere voorziening van organen en weefsel
  • ondersteuning van de genezing van wonden en sportblessures
  • ondersteuning van het immuunsysteem
  • hogere lichamelijke en geestelijke prestaties
  • kortere hersteltijden na het sporten

De kosten en duur van de Acces bars behandeling

De kosten en duur van de Acces bars behandeling:

Mini bars € 20,- voor de duur van ca. 30 minuten.
Facial bars € 67,50 voor de duur van ca. 90 minuten.
Acess bars € 67,50 voor de duur van ca. 90 minuten.
Body process € 67,50 voor de duur van ca. 90 minuten.
Alle behandelingen zijn inclusief Bemer therapie.

Fysische vasculaire therapie

De Fysische vasculaire (Bemer) therapie is kosteloos.