Ik vind het erg fijn als je je ervaring deelt

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Saskia Saskia uit Oisterwijk schreef op 21 september 2021 om 20:47
Ik heb een barsbehandeling bij Miranda gehad. Wat een bijzondere ervaring.. Ik kan het het beste omschrijven als een moment van totale rust in mijn hoofd, waardoor ik direct ook een ontspanning in mijn lichaam ervaar en er ruimte ontstaat. Ik kan letterlijk zeggen dat ik daardoor veel beter in mijn vel zit. Heel veel dank. Wat een cadeau was dit.
Daniel Daniel uit Den Bosch schreef op 28 juli 2021 om 12:21
Super behandeling gehad, zeker een aanrader. Ik plan hier eens per 2 weken vast een afspraak in. Door mijn werk ervaar ik dagelijks veel stres zowel lichamelijk als geestelijk. Het is heerlijk om eens in de twee weken gereset te worden.
Teun Kranendonk Teun Kranendonk uit Zaltbommel schreef op 28 juli 2021 om 12:16
Ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar ik geniet van de behandelingen die ik mag ontvangen, ikzelf gebruik de Bemer 2 x per dag, en als ik een blessure heb ben ik weer zeer gauw op de been. Ik ben al in geen jaren ziek geweest, ondanks dat ik een zwaar hartpatiënt ben.
Sandra Westein Sandra Westein uit Schiedam schreef op 26 juli 2021 om 14:52
Na een erg prettig en warm welkom mocht ik de Access Bars en Bemer behandeling ervaren. Miranda vertelde zeer vakkundig wat ze deed en hoe dat bij haar voelde, op een gegeven moment gaf zij aan duidelijk aan te voelen waar bij mij de spanning zat en besteedde daar wat meer aandacht aan. Ik was zeer verrast over wat het bij mij deed. Nogmaals bedankt Miranda.